ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A IF Lőrincz Csilla Dasa gondoskodik minden olyan személyes adat (a továbbiakban “Személyes adatok”) védelméről, amelyről úgy döntesz, hogy megadsz nekünk. Személyes adatnak minősül minden személyeddel kapcsolatos adat, mint a neved, a lakcímed, az e-mail címed és a bankkávestiti lunghi eleganti torino svetr fox adidas 3st.003 férfi deszkás cipő fehér kék deuter spheric 28 Switzerland pumpkin spice polo ralph lauren купить epson printer xp 2100 chaqueta hombre nike sportswear down fill windrunner Chile abiti freschi chaussure cérémonie femme confortable steek oorbellen vendita orologi a pendolo amazon sofas de lujo en piel tally weijl shorts nike zimne boty rtya adataid. Az Oldal igyekszik biztosítani, hogy a személyes adatok általa történő felhasználása megfeleljen az adatvédelmi ill. a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozásnak azon országokban, amelyekben működik. Ennek megfelelően az Oldal a jelen nyilatkozatot azért adta ki, hogy tájékoztassa ügyfeleit a személyes adatok felhasználásának módjáról.

Hogyan használjuk fel személyes adataidat?

Személyes adataidat a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően használjuk fel. Az Oldal a következő célokra tervezi felhasználni személyes adataidat: számláddal kapcsolatos adminisztrációhoz; saját könyvelésünk és nyilvántartásaink vezetéséhez; az Oldal látogatottságának és a szolgáltatás minőségének figyelemmel kíséréséhez; valamint hogy időről időre tájékoztassunk olyan termékekről és szolgáltatásokról, amelyek érdekelhetnek („a felhasználás céljai”). Minden rögzített adat az Oldal tulajdonában marad, és csak a fent nevezett célokra lesz felhasználva. A szolgáltatások jó minőségének biztosítása érdekében figyelemmel kísérhetünk minden velünk – e-mailen vagy írásban – folytatott kommunikációt („rögzített kommunikáció”). Az Oldal publikus vagy privát területeiről/re (a Oldalon keresztül) küldött e-mailek nincsenek titkosítva.

Jóváhagyás

Azzal, hogy személyes adataidat megadod, és előfizetsz a szolgáltatásunkra, ill. amikor az Oldalunkra lépsz, szabad akaratodból hozzájárulsz, hogy az Oldal tárolja és feldolgozza az adataidat. Ha beleegyezésedet bármilyen módon kiegészíteni, módosítani, vagy korlátozni szeretnéd, kérjük, értesíts bennünket a office@hetvezerpanzio.ro címen.

Általános információ

Amennyiben a felhasználás célja változik, értesíteni fogunk amilyen gyorsan tudunk, és ha szükséges, további jóváhagyásodat kérjük.
2019. március 12.