Szálláshelyeink - Hétvezér Panzió Erdélyben

Szálláshelyeink

Az árban benne van a különböző szórakozási és kikapcsolódási eszközeink, a medence, sportpályák(foci, kosárlabda, röplabda), wi-fi internet, parkoló, játszóterek, grillezők, kemence, pingpongasztal, trambulin használata is. Díjköteles a fürdődézsák illetve a szauna használata valamint a bicikli kölcsönzés. A ház bérleti díja változhat időtartam és létszám függvényében.

1-es kulcsosház

1-es számú kulcsosház

A földszinten felszerelt konyha, hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, étkező (televízióval, román és magyar csatornákkal), egy hálószoba és egy fürdőszoba várja, az emeleten pedig nappali, három hálószoba és egy fürdőszoba áll a rendelkezésére.

4

Szoba

8

Személy

2

Fürdő

160€
kulcsosház/éjszaka

2-es kulcsosház

2-es számú kulcsosház

A faszerkezetű, tágas, kényelmes, otthonosan berendezett épületben 14 személyt lehet elszállásolni, öt franciaágyas hálószobában. Földszintjén van egy hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel felszerelt konyha, kamra, nappaliként is szolgáló étkező – televízióval –, valamint egy fürdőszoba.

5

Szoba

14

Személy

3

Fürdő

230€
kulcsosház/éjszaka

Panzió

A Panzió

A Hétvezér Panzió új építésű, háromcsillagos besorolású szálláshely, 16–24 személy részére. A földszintjén étkező és bár található, amelyeket Ön is nyugodtan igénybe vehet.

Az első emeleten két háromágyas és két négyágyas szobában pihenhetnek a vendégek, mindegyiknek saját fürdője van. Főként kisgyerekes családoknak ajánlott.

8

Szoba

24

Személy

8

Fürdő

20€
személy/éjszaka