Vendégkönyv - Hétvezér Panzió Erdélyben

Vendégkönyv

Kérjük, ossza meg véleményét, észrevételeit. Köszönjük!

 
 
 
 
 
 
 
* -al jelölt mezőket szükséges kitölteni
Az Ön e-mail címét segol sem hassználjuk fel.
Az Ön bejegyzése az adminisztrátor jóváhagyása után jelenik meg.
31 bejegyzés.
Robert Kovacs -Debrecen, ekkor írta 2018-12-25, 07:11:
Sziasztok. 2018.December 24-én érkeztūnk meg,gyönyörű hóesésben. Első napunk a Panzioban töltöttük pihenéssel szánkozással es havas játékokkal.... Miután jol elfáradtuk...estere szállasadónk egy Nagyon finom es bőséges ünnepi vacsorával lepett meg minket...ami nagyon finom es bőséges volt... Rendkivűl figyelmesek családszeretőek a házigazdák... A panzio dézsafürdővel szaunaval újúlt amit estére ki is fogunk probalni....
Zékány Lajosné -Ajka, ekkor írta 2017-11-18, 22:54:
Kedves Csilla! Mi 10 évvel ezelőtt töltöttünk Önöknél 1 hetet a barátainkkal. Nagyon jól éreztük magunkat, finomakat ettünk és nagyon kedves házigazdáink voltak!Felejthetetlen élményeket éltünk át. Üdvözletünket küldjük.
Üregi József -Ajka, ekkor írta 2017-11-15, 12:43:
Kedves Csilla! Még egyszer nagyon köszönjük a kedvességet, rugalmasságot és a finom ételeket. Rendkívül kellemes kellemes hetet töltöttünk el Önöknél. A viszontlátás reményében. Üdvözlettel: a vidám ajkai csapat.
Kiss Mária -Érd, ekkor írta 2017-11-15, 12:41:
Sok helyen jártunk már, de életünk legjobb nyaralását töltöttük Erdélyben. Ha azt mondom, Otthon éreztük magunkat, ezzel mindent elárulok. Hálás köszönet Csillának, a Családjának, és a Személyzetnek, mert minden tőlük telhetőt megtettek, hogy kellemes legyen a vakáció. Nekem külön főztek minden nap, mert vegetáriánus vagyok, és nem jelentetti problémát. Kedves Csilla, a Szeretet Fénye ragyogja be lelkedet Nagy Ölelés : Mária
Szilágyi Zsófia -Debrecen, ekkor írta 2017-11-15, 12:40:
Azt hiszem, hogy akkor történik valami igazán csodálatos az ember életében, amikor nem tudja egészen pontosan összefoglalni a gondolatait, csupán az élmény nyújtotta vad, lüktető érzés dolgozik benne szüntelen. Mikor egy számodra ismeretlen vidék olyan érzelmeket hív elő belőled, amelyeket nemcsak, hogy a saját környezeted nem hívott elő, de még azt sem tudtad, képes vagy ilyeneket megélni… Mikor egy számodra idegen társaság olyan benyomást tesz rád, hogy soha nem adott bizalmat szavazol meg nekik. S most, ahogy visszaolvasom a soraimat, csak megerősít abban, hogy képtelen vagyok szavakkal visszaadni ezt az 1 hetet! Egyszerűen hagyom, végezze csak az érzés a maga munkáját bennem! Otthon voltam veletek, nálatok! Öletés, csókok! Kivételes emberek vagytok ♥. Üdv. Zsófi. Ui.: a picibaba-kutyát sűrűn szeretgessétek helyettem is ♥.
Szaszák György -Békéscsaba, ekkor írta 2016-08-09, 12:38:
Csodálatos öt napot töltöttünk el a panzióban. Minden tökéletes volt: a hangulatos szobák, a nagyon finom és bőséges ételek, a szép környezet, a figyelmes és udvarias kiszolgálás. Nagyon köszönjük Csillának a kedvességét, segítőkészségét. Székelyföldre utazóknak feltétlenül ajánlom a Hétvezér Panziót!
Hedrich Rita ekkor írta 2016-07-27, 12:35:
Tegnap érkeztünk haza, már másodszor nyaraltunk ott. Mindenkinek ajánlani tudom, gyönyörű hely! Ritkán találkozik az ember olyan kedves emberekkel, mint a háziak, és az ott élő emberek!!! Köszönjük Csilla a kedvességed, reméljük, még találkozunk! A Mózes család...
Sütő Sándorné -Tiszaújváros, ekkor írta 2016-07-24, 17:50:
2016.június közepén töltöttünk egy hetet az 1. Kulcsosházban, ami mindennel fel volt szerelve. Tisztaság, igényesség és vendégszeretet jellemző a panzióra és a működtetőire. A feltálalt ételek finomak, és bőségesek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sütőné Éva Tiszaújváros.
Horváth Szabolcs ekkor írta 2015-06-14, 20:52:
Kedves Csilla,Köszönjük a felejthetetlen hetet,a a kiváló ellátást és a finomabbnál finomabb ételeket. Nagyon megvagyunk elégedve az a hét sokáig megmarad emlékeinkbe. A viszontlátás reményében. Üdvözlünk Szabolcs és Anna
Kovács János ekkor írta 2012-08-12, 13:13:
Nagyon köszönjük a kiváló ellátást az egész Lőrincz családnak! Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük még találkozunk. ?
Vas Edmond ekkor írta 2012-06-03, 13:41:
Hálával és köszönettel gondolunk rátok a szíves látásért a gondoskodásért. Az ízletes ételeket és az isteni gyógyteádat még sokáig emlegetjük. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat nálatok.Ha tehetjük mindenképpen visszatérünk. Üdvözlettel: Vas Edmond és társai
Ódor Árpád ekkor írta 2012-05-31, 10:30:
Kedves Csilla! Két év után ismét nagyon elégedettek vagyunk a szíves vendéglátásával! Ódorék!
Zentay Ágnes ekkor írta 2012-05-07, 22:09:
Kedves Csilla, Magor és Attila. Köszönjük a szép szállást és a csodás ételeket. Nagyon jól éreztük magunkat, szeretnénk még visszatérni. Ági & Mátyás.
Karoly Nagy ekkor írta 2012-02-02, 11:20:
Jó volt eténként megpihenni, az egész napos motoros túrák fáradtságait kipihenni ebben a csodálatos Panzióban, egy-két kupica szilva-, vagy áfonya pálesz társaságában, és jóllakni Csilláék finom főztjéből. Sajna a tavalyi év kimaradt, de idén ismét megyünk. Addig is sok szép napot a vendéglátóknak. És persze az ott pihenő vendégeknek.
Újhelyi Ildikó ekkor írta 2012-02-01, 13:28:
Ez a hely és a vendéglátás lehetne a világ nyolcadik csodája! Remélem egyszer még visszatérünk!
Kecskemétiné Csarmaz Etelka -Hódmezővásárhely, ekkor írta 2011-12-31, 14:15:
Kedves Csilla és Attila! 2011. augusztus végén töltöttünk Önöknél egy felejthetetlen hetet. Mind a tizennégyen nagyon jól éreztük magunkat. A táj szépsége lenyűgöző. Tényleg olyan minden a valóságban is, mint a képeken. A kaja finom és bőséges volt. A házigazdák vendégszeretetét tanítani kellene. Ami egy pici negatívum: 14 fős csapatunknak az egy hűtőszekrény kicsinek bizonyult. Mi igazán jól éreztük magunkat, sokfelé eljutottunk, megérte a hosszú és fárasztó autózás. Köszönünk mindent. Kecskemétiné és családja Hódmezővásárhelyről
Antal Emil -Heves Megye, ekkor írta 2011-09-23, 19:07:
A Heves Megyei tűzoltó Szövetség Vezetősége köszöni a szíves vendég látást, a jó kajákat és a sok sok figyelmességet.
Katalin Kraftsik ekkor írta 2011-08-12, 21:42:
11 órát utaztunk a 3 és 5 éves gyerekeinkkel, de megérte! 8 teljes napot töltöttünk ezen a gyönyörű helyen és sikerült testileg, lelkileg feltöltődni ez idő alatt. Amit a képeken láttok, az pontosan olyan a valóságban is, de ha ehhez érezzük még azt a tiszta levegőt, a fenyves illatát, látjuk reggel a hegyeket, a mosolygós arcokat, és azok a levesek... Nagyon-nagyon jó volt! Szívszorító a Hargita tetején állni, vagy az ezeréves határig autózni. A Varság kihagyhatatlan, a gyerekek gumicsizmában a patakban órákig, utána málnát szedni az út mentén - nagyszerű nap volt. A korondi kerámia pedig már a mi konyhánkat is díszíti. Köszönjük!
Varga Terézia ekkor írta 2011-06-20, 18:23:
2004-ben felejthetetlen napokat töltöttünk a Panzióban és Erdélyben. Mindenkinek ajánlani tudom. Azóta is visszavágyunk.
Judit Varga ekkor írta 2011-05-16, 14:44:
Csodálatos hely, vendégszeretet, na és Csilla főztje, mindent felül múlt. Felejthetetlen igazi erdélyi ízek, illatok. Csend és nyugalom.